Barış Atay, Metrobüste Yaşanan Taciz Olayı İçin Yardım İstedi

Barış Atay, Metrobüste Yaşanan Taciz Olayı İçin Yardım İstedi
Genel seçimlerde Hatay milletvekili seçilen oyuncu Barış Atay Twitter'da, kuzeninin kızını metrobüste taciz eden tacizciyi bulmak için destek istedi. Arka Sıradakiler dizisiyle popüler olan oyuncu Barış Atay, 2018 genel seçimlerinde milletvekili adayı olmuş ve 24 Haziran'da da Hatay.

Genel seçimlerde Hatay milletvekili seçilen oyuncu Barış Atay Twitter'da, kuzeninin kızını metrobüste taciz eden tacizciyi bulmak için destek istedi.

Arka Sıradakiler dizisiyle popüler olan oyuncu Barış Atay, 2018 genel seçimlerinde milletvekili adayı olmuş ve 24 Haziran'da da Hatay milletvekili seçilmişti. Ardından Türkiye İşçi Partisi'ne geçen oyuncu ve siyasetçi Atay, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor.

"METROBÜSTE TACİZ VAR"

Barış Atay'ın Twitter'daki son paylaşımı ise metrobüste yaşanan bir taciz olayı ile ilgiliydi. Genç oyuncu, '' Kuzenimin kızı. Metrobüste tacize uğramış. Bu herifi bulacağız. Elden ele lütfen...'' şeklinde attığı tweet ile takipçilerinden yardım talep etti. Paylaşımına binlerce destek tweeti alan Barış Atay'ın işte o paylaşımı:

Barış Atay'ın tacize sessiz kalınmaması adına yaptığı paylaşımın altına ise binlerce tweet yağdı. O tweetlerden bazıları:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.