Emre Mor Transferinde Galatasaray'a Bonservis Engeli

Emre Mor Transferinde Galatasaray'a Bonservis Engeli
İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo'da forma giyen Emre Mor'un Galatasaray'a transfer olacağı iddiaları İspanyol basınında da yerini almaya başladı.
İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo'da forma giyen Emre Mor'un Galatasaray'a transfer olacağı iddiaları İspanyol basınında da yerini almaya başladı. Çıkan haberlerin ardından Emre'nin son durumu masaya yatırıldı.

Emre Mor'un transfer için Galatasaray'a haber gönderdiği iddia edilirken, Celta Vigo'nun 14 milyon euro ödediği genç oyuncuyu ucuza bırakmaya yanaşmadığı ortaya çıktı. Faro de Vigo'nun haberine göre, Celta Vigo'nun oyuncusunu göndermeye de pek niyeti yok.

Celta Vigo'da teknik direktörlük görevi için Arjantinli Antonio Mohamed ile 2 yıllık anlaşma sağlanırken, A Milli oyuncunun yeni sezonda patlama yapma olasılığının yüksek olduğuna yer verildi.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi faktörünü de masaya koyarak Emre'yi almak istemesinin kolay olmadığı bu transfer için kasasından yüklü miktar çıkarması gerektiği vurgulandı. İspanyollar ise Emre Mor'un bonservis bedelinin 10 milyon euro seviyesinde olduğunun altını çizdi.

EMRE MOR'UN FİYATI 20 MİLYON EURO

Celta Vigolu taraftarlar ise haberin yorumlarında, "20 milyon euro vemezlerse olmaz. Galatasaray galiba bedavaya almak istiyor. Emre kötü bir yıl geçirdi ama aslında takım da kötüydü. Emre hala daha bir çocuk, her şeyi düşünemez ama müthiş yeteneği var. Umarım Celta'dan ayrılmaz ve başarılı olmak için cesareti vardır" ifadelerine yer verdi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.