Başakşehir, Umudunu Son Haftaya Taşıdı!

Başakşehir, Umudunu Son Haftaya Taşıdı!
Spor Toto Süper Lig'in 33.
Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Medipol Başakşehir, Antalya Arena'da konuk olduğu Antalyaspor'u 2-0 geçerek şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıdı.

Başakşehir'e kritik 3 puanı getiren goller 30. dakikada Riad Bajic ve 76. dakikada Edin Visca'dan geldi.

Bu sonucun ardından Medipol Başakşehir, puanını 69'a çıkartırken maç fazlasıyla lider Galatasaray ile puanını eşitledi ve 2. sıraya çıktı. Antalyaspor ise 38 puanla 12. sırada kaldı.

Başakşehir, ligin son haftasında sahasında Kasmıpaşa'yı konuk edecek. Antalyaspor ise ligi Alanyaspor deplasmanında bitirecek.

Maça Antalyaspor, hızlı başlarken girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Başakşehir ise bulduğu ilk pozisyonda topu ağlara gönderdi. Sol kanattan ceza sahasına giren Eljero Elia, rakibinden sıyrıldı, ceza sahasına çevirdiği topu Bajic tamamladı ve takımını öne geçiren golü kaydetti.

Maçın başlama düdüğü ile birlikte Antalyaspor taraftarları, Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu'nu protesto etti. Taraftarlar, topun Emre ile buluştuğu anlarda tecrübeli futbolcuyu ıslıkladı. Belözoğlu, takımının 2. golünün asistini yaparken ardından sakatlandı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında tempo düşerken, Başakşehir ikinci golü bulup rahatladı. Sakatlığı nedeniyle oyundan çıkmak isteyen Emre Belözoğlu, Yekta'dan topu kazandı ve pasını Visca'ya iletti. Visca'nı yerden vuruşunda top ağlara gitti ve fark ikiye çıktı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Başakşehir, Antalya'dan 3 puan ile ayrıldı. 

SÜPER LİG'DE SON DURUM

1. (69) Galatasaray -1
2. (69) M. Başakşehir
3. (66) Fenerbahçe -1
4. (65) Beşiktaş -1

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.