Başakşehir'de Çöken İstinat Duvarının Enkazı Altında Kalan 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Başakşehir'de Çöken İstinat Duvarının Enkazı Altında Kalan 1 Kişi Hayatını Kaybetti
İstanbul Başakşehir'de bir sitenin istinat duvarı çöktü.

İstanbul Başakşehir'de bir sitenin istinat duvarı çöktü. Enkaz altında bir otomobilin kaldığı görülürken 1 kişi yaralı olarak çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Başakşehir Kayabaşı Mahallesi'ndeki Bahçeşehir Sitesi'nin istinat duvarı saat 17.45 sıralarında çöktü. Çökmenin ardından vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

ENKAZ ALTINDA KALAN 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Polis ekipleri çöken duvarın çevresine şerit çekerek güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekipleri ise yaptıkları arama kurtarma çalışmaları ile göçük altında kalan bir vatandaşı yaralı olarak kurtardı. Göçük altından çıkarılan vatandaş sağlık ekiplerince çevrede bulunan hastaneye kaldırıldı. Enkaz altında kalan bir kişi ise hayatını kaybetti. Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.

Öte yandan, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Başakşehir ilçemiz Kayabaşı Mahallesi'nde meydana gelen istinat duvarındaki göçük altındaki 1 vatandaşımız yaralı olarak kurtarılmıştır. Ekiplerimizin arama kurtarma çalışmaları devam etmektedir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.