Başakşehir'in Yıldızına İtalyanlar Scout Gönderdi

Başakşehir'in Yıldızına İtalyanlar Scout Gönderdi
Medipol Başakşehir'in başarılı sol kanat oyuncusu Eljero Elia'ya İngiltere'den sonra İtalya'dan da iki talip çıktı. Daha önce Wolverhampton'ın gündemine gelen Elia için İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta ve Sampdoria'nın devrede olduğu ortaya çıktı. Hollanda'nın Slovakya ve İ.
Medipol Başakşehir'in başarılı sol kanat oyuncusu Eljero Elia'ya İngiltere'den sonra İtalya'dan da iki talip çıktı.

Daha önce Wolverhampton'ın gündemine gelen Elia için İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta ve Sampdoria'nın devrede olduğu ortaya çıktı.

Hollanda'nın Slovakya ve İtalya ile oynadığı hazırlık maçlarına Atalanta ve Sampdoria scout gönderdi. Hollanda basınında geniş yer bulan haberde Atalanta ve Sampdoria'nun gözlemcilerinin Elia'yı yakından takip ettiği ve 31 yaşındaki oyuncu için olumlu bir rapor yazdıkları belirtildi. Elia, İtalya ile oynanan maç Ryan Babel yerine oyuna girmişti.

''EĞER KULÜBÜM GİTMEMİ İSTERSE GÜZEL AMA...''

Milli takım kampındaki Elia, Hollanda basınına yaptığı açıklamada transfer iddialarının sorulması üzerine ''Eğer kulübüm ayrılmama izin verirse güzel olur. Ama izin vermiyorlarsa da benim için sorun değil. Başakşehir'de mutluyum'' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezon başında Başakşehir'e 1,1 milyon euro ile transfer olan Elia, 32 resmi maçta forma giyerken 8 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.