Başarılarını Kaymakam Öner İle Paylaştılar

Başarılarını Kaymakam Öner İle Paylaştılar
Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Balıkesir genelinde ilçedeki sportif faaliyetler kapsamında Yıldız Erkek Futbol Liginde Balıkesir birincisi olan öğrencileri...

Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Balıkesir genelinde ilçedeki sportif faaliyetler kapsamında Yıldız Erkek Futbol Liginde Balıkesir birincisi olan öğrencileri kabul etti. Körfez birinciliğinin ardından il genelinde 59 okulun katılımıyla yapılan futbol turnuvalarında il birinciliğini kazanan Şehit Pilot Erdem Mut Ortaokul Yıldız Erkek Futbol takımı ve öğretmenlerini makamında ağırlayan Öner, başarılı sporcuları teker teker kutladı.

Şehit Pilot Erdem Mut Ortaokulu futbol takımı, il genelinde elde ettiği başarının ardından 2-7 Nisan tarihlerinde Yalova'da yapılacak bölge maçlarında Balıkesir'i temsil edecek. Şampiyonların mutluluğuna ortak olan Kaymakam Öner, "İlçemiz öğrencilerinin sporun her branşında kazandığı başarıların sevincini yaşıyoruz. Sporda Yetenek 10'la Gelecek Projesi desteğiyle gençlerimizin il ve ülke çapında elde ettiği başarıların devamının geleceğine inanıyorum. Şampiyon öğrencilerimizi ve Üzerlerinde emeği olan öğretmenlerimizi gönülden kutluyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.