Vali Büyükakın Şampiyonları Kabul Etti

Vali Büyükakın Şampiyonları Kabul Etti
Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Edirne'de yapılan Balkan Şampiyonası'na büyük başarı sağlayan Bozüyük Dodurgaspor Kulübü sporcuları ve Halk Eğitim...

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Edirne'de yapılan Balkan Şampiyonası'na büyük başarı sağlayan Bozüyük Dodurgaspor Kulübü sporcuları ve Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri Ceren Tuna ve Ayşe Karaca'yı makamında kabul etti.

Genç sporcuları tebrik eden Vali Büyükakın başarılarının devamını diledi. Spor dallarında gençlerin elde etmiş olduğu tüm başarıların iftihar verici olduğuna dikkat çeken Vali Büyükakın, "Bu iki gencimiz bizlere büyük bir gurur yaşattılar. Elde ettikleri bu örnek başarıları ile Bilecik'i ve Türkiye'yi en güzel şekilde temsil eden gençlerimiz, disiplinli çalışmalarını sürdürdükçe daha pek çok başarıya imza atacaklar ve ülkemizin adını tüm dünyaya tekrar tekrar duyuracaklar" dedi.

Sporcu gençlerin elde ettikleri başarıların diğer gençlere de örnek olduğuna dikkat çeken Vali Büyükakın, geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan gençlere güvendiğini belirterek, gençlerin sportif, sanatsal ve bilimsel başarıları artırmak ve daha güçlü bir geleceğe ulaşmak için her zaman desteğe hazır olduğunu ifade etti.

Bilecik'te başarılı sporcuların sayısının artmasını temenni eden Vali Büyükakın günün anısına genç sporculara hediyeler verdi. Ziyarete, Başkan şampiyonu olan Ceren Tuna ile aynı şampiyonada ikinci olan Ayşe Karaca'nın yanı sıra antrenör Gökalp Yıldız ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Arslan Yıldız da katıldı.

Vali Büyükakın Şampiyonları Kabul Etti

Vali Büyükakın Şampiyonları Kabul Etti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.