Rıdvan Dilmen'den Mahkemelik Olduğu Galatasaray Için Açıklama

Rıdvan Dilmen'den Mahkemelik Olduğu Galatasaray Için Açıklama
Rıdvan Dilmen, TRT Spor'daki Futbolun Zirvesi programında kendisini mahkemeye veren Galatasaray'a cevap verdi.
Rıdvan Dilmen, TRT Spor'daki Futbolun Zirvesi programında kendisini mahkemeye veren Galatasaray'a cevap verdi. Dilmen, Galatasaray'a bir saygısızlığı olamayacağını tekrarlarken; 2 hafta önce Dursun Özbek ile yaptığı görüşme ile ilgili konuştu.

Dilmen, "Kanunsuz bir şey yaptılarsa" sözü ile ilgili, "Ben yayından çıktıktan sonra editör Mehmet Twitter, sosyal medyada yayılmış dedi. Yanlış mı anlaşıldım acaba dedim, bağlandım ve edepsiz bir adam mıyım, böyle bir şımarıklık yapar mıyım dedim. Yanlış anlaşıldıysam, kusura bakmasınlar dedim. İroni de yapmadım orada. Kaleci Ertuğrul çıktı ya, 1 milyona falan gitti dediler, onu da anlattım. Ben onu söylemek istedim. Fenerbahçeliyim ama, son derece saygı duyduğum insanlar var orada. Mahkemeye verilecek bir şey yok da, verirlerse, gideriz. Millet belden aşağıya gidiyor, gidiyor, tek kelime edilmiyor. Sağolsunlar değerli görmüşler beni" ifadelerini kullandı.



"ÖZBEK'İ TERÖR ÖRGÜTÜ AMBLEMİ İÇİN UYARDIM"

Özbek'i 2 hafta önce uyarmak için aradığını belirten Dilmen, "Ben Dursun Özbek'i 2 hafta önce aradım, kendi internet sitelerinde terör örgütünün amblemini andıran bir amblem vardı. Bakın başkanım, sizin sitede tuhaf bir durum var, sizi zor durumda bırakırlar dedim. Aynı resmi sitede, beni mahkemeye verdiklerini açıkladılar. Dursun beyin bunun üzerine bana bir telefonu olmadı. Zaman zaten gösterecek. Futbolda çok farklı bir sabır var. Ben dünyanın en sabırsız adamıydım. Son 5-6 yıldır sabrı öğrendim. Sabrediyorum. Zaman, Türkiye'de her şeyi gösterecek. Kim neyi yapıyor, gösterecek. Bana Alzheimer dediler. Zannediyorlar ki, ben onları görmüyorum. Sabrediyorum. Yanlış anlaşılabilecek amblemi kimin koyduğunu bulsunlar dedim, herhalde artık çalışmıyordur. Baktım Galatasaray için kötü şeyler yazıyorlar. Siteye koyan da biraz tartışılsın" dedi.

RIDVAN DİLMEN NE DEMİŞTİ?

*"Dursun Özbek'i tebrik ediyorum, çok iyi transferler yaptılar. Ha kanunsuz bir şey yaptılarsa bilemem"

*"Galatasaray kulübüne, asla ama asla, bir saygısızlığım olmaz, olamaz da. Yanlış anladılarsa da, kusura bakmasınlar."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.