Başbakan Yıldırım: Youtube'un Başına Geçen Ahkam Kesiyor

Başbakan Yıldırım: Youtube'un Başına Geçen Ahkam Kesiyor
Ankara'da cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Yıldırım, son dönemde kamuoyunun eleştirilerine yol açan din ve kadın başlıklı yorumlar için "Bu ara mikrofonu eline alan Youtube'un başına geçen ahkam kesiyor.

Ankara'da cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Yıldırım, son dönemde kamuoyunun eleştirilerine yol açan din ve kadın başlıklı yorumlar için "Bu ara mikrofonu eline alan Youtube'un başına geçen ahkam kesiyor. Bunlar deli saçması" dedi.

"KADIN İLE ERKEK BİRBİRİNİ TAMAMLAR"

Başbakan Yıldırım'ın açıklamalarından öne çıkan diğer başlıklar şöyle:

"Bu ara mikrofonu eline alan internetin başına geçen Youtube'un başına geçen ahkam kesiyor. Din hakkında konuşacak olan bellidir, Diyanet İşleri Başkanı, Din İşleri Yüksek Kurulu. Asansörde bir arada çıkarlarsa şöyle olur vs deli saçması şeyler. Bunu söyleyen kendi itikatını sorgulamalı.

Kadın ile erkek birbirini tamamlar. Yan yana omuz omuza ülkemiz için çalışacağız. Bizim yüce Rabbimiz var, hepimizin inandığı. Bir kitabımız var, Kur'an hepimiz için rehber. Bir de Peygamber sünnetimiz var. Bunlar bizim için ölçüdür. Bir takım insanların yorumları, yorumdan da öte şunu yaparsan böyle olur diyerek korku salmaları asla kabul edilemez. Korkuyla insanlara din anlatılmaz. Dinin güzelliklerini anlatacaksın. İslam kolaylık dini. Hurafelerle kimse din hakkında ahkam kesmesin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.