Şehit Askerin Son Fotoğrafında Anlamlı Mesaj: Biz Öldük Mü Ki Vatan Bölünsün

Şehit Askerin Son Fotoğrafında Anlamlı Mesaj: Biz Öldük Mü Ki Vatan Bölünsün
TSK'nın Afrin'de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Dinek'in şehit olmadan saatler önce ailesine son fotoğraflarını gönderdiği ortaya çıktı.

TSK'nın Afrin'de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Dinek'in şehit olmadan saatler önce ailesine son fotoğraflarını gönderdiği ortaya çıktı. Şehit asker, son fotoğrafında "Biz öldük mü ki vatan bölünsün" mesajını verdi.

7 ARKADAŞIYLA BİRLİKTE ŞEHİT DÜŞTÜ

İzmir Bornova'da görevli iken Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı için Suriye'ye giden Denizlili Jandarma Astsubay Mehmet Dinek, diğer 7 silah arkadaşıyla birlikte şehit düştü.

ŞEHİT OLMADAN ÖNCE SON FOTOĞRAFINI GÖNDERMİŞ

Şehidin Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaşayan babası Kenan Dinek (50) ile annesi Sezgül Dinek, sosyal medyadan öğrendikleri oğullarının şehadet haberiyle büyük üzüntü yaşadı.

Şehit Dinek'in sabah saatlerinde cephede çekilmiş son fotoğraflarını cep telefonu aracılığıyla ailesine gönderdiği, saatler sonra teröristlerle çıkan sıcak çatışmada şehit olduğu ortaya çıktı.

"BİZ ÖLDÜK MÜ Kİ VATAN BÖLÜNSÜN"

Şehit askerin ailesine gönderdiği son fotoğraflarda "Biz öldük mü ki vatan bölünsün. Afrin'den Nazilli'ye selam olsun. M.D." ifadeleri yer aldı.

Şehit Jandarma Astsubay Mehmet Dinek'in cenazesi, helallik alınması için bugün Nazilli'deki evine getirilecek, ardından da memleketi Denizli'nin Tavas ilçesi Çalık Mahalle Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

8 Şehit Verdiğimiz Afrin'deki Çatışmanın Kahreden Detayları Ortaya Çıktı8 Şehit Verdiğimiz Afrin'deki Çatışmanın Kahreden Detayları Ortaya Çıktı Afrin'de Şehit Olan Askerlerimizin İsimleri Belli OlduAfrin'de Şehit Olan Askerlerimizin İsimleri Belli Oldu Afrin'den Kara Haber: 8 Askerimiz Şehit, 26 Askerimiz YaralıAfrin'den Kara Haber: 8 Askerimiz Şehit, 26 Askerimiz Yaralı Afrin Şehidi Afrin Şehidi "İstifa Et, Dön" Diyen Babasına Tepki Göstermiş: Ancak Şehit Olursam Dönerim Afrin Şehidinin Facebook Paylaşımı Yürek Dağladı: Nasipte Varsa Döneriz SevdiklerimizeAfrin Şehidinin Facebook Paylaşımı Yürek Dağladı: Nasipte Varsa Döneriz Sevdiklerimize Afrin Kırsalında Çatışma Çıktı: Şehit ve Yaralılarımız VarAfrin Kırsalında Çatışma Çıktı: Şehit ve Yaralılarımız Var Konya'nın Kahramanı Astsubay Çavuş Taha, Doğum Gününden Bir Gün Sonra Şehit OlduKonya'nın Kahramanı Astsubay Çavuş Taha, Doğum Gününden Bir Gün Sonra Şehit Oldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.