Başkan Eşkinat Kolej Öğrencilerini Ağırladı

Başkan Eşkinat Kolej Öğrencilerini Ağırladı
Özel bir kolej öğrencileri ve öğretmenleri, okul öğrencileri tarafından hayal edilen ve sokak hayvanları yararına düzenledikleri kermesle kedi evi yaptıran...

Özel bir kolej öğrencileri ve öğretmenleri, okul öğrencileri tarafından hayal edilen ve sokak hayvanları yararına düzenledikleri kermesle kedi evi yaptıran öğrenciler kedi evlerinin uygun olan yerlere konulması sonrası hep beraber ilk mama dökümünü ve açılışını yapmak üzere Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ı makamında ziyaret ederek davet ettiler.

Sokak hayvanları konusunda duyarlılığını her anlamda ortaya koyan Başkan Eşkinat, minik öğrencilerin yaptıkları bu sosyal sorumluluk projesini tebrik ederek her konuda destek olacağını ve açılışa katılacağını söyledi.

Sokak kedileri için minik öğrencilerin hayalleri doğrultusunda yapımı tamamlanan kedi evleri inşası sonrası desteğini hiç esirgemeyen Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral'a da teşekkür eden öğrenciler, Süleymanpaşa Belediyesinin bu duyarlı davranışının tüm belediyelere örnek olmasını temenni ettiler.

"Çocuklarımızın hayallerini gerçekleştireceğiz"

Öğrenciler ve okul öğretmenleriyle tek tek ilgilenen Başkan Eşkinat öğrencilerle birlikte makamında uzun süre sohbet etti. Minik öğrencilerin hayallerini dinleyen Başkan Eşkinat, her hayali gerçekleştirmek için çalışacaklarını söyledi.

Ziyarete, Aka Koleji 3. sınıf öğrencilerinden Cemre Kaçmaz, Ela Şirin, İdil Timur, Salih Güneş, Uğur Ali Arslan, Yiğit Akaltuntaş ile okul öğretmenleri Berna Köse, Dilek Düşünen ve Fatma Güloğlu katıldı. Ziyaret, okul öğrencileri ile Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

Başkan Eşkinat Kolej Öğrencilerini Ağırladı

Başkan Eşkinat Kolej Öğrencilerini Ağırladı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.