Başkan Atilla: "Bu Şehirde Herkesin Sesine Kulak Vereceğiz"

Başkan Atilla: "Bu Şehirde Herkesin Sesine Kulak Vereceğiz"
Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileriyle ikinci istişare toplantısı düzenleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Bu şehirde herkesin...

Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileriyle ikinci istişare toplantısı düzenleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Bu şehirde herkesin sesine kulak vereceğiz" dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, STK temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Atilla, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi toplantı salonunda STK temsilcileriyle ikinci istişare toplantısını düzenledi. Büyükşehir Belediyesi'nin projelerini anlatan Başkan Atilla, talepleri dinledi, görüş alışverişinde bulundu. Çalışmalarında sivil toplum kuruluşlarıyla istişare ettiklerini belirten Başkan Atilla, "Sivil Toplum Kuruluşlarıyla buluşmalarımız devam edecek. Farklı alanlarda hizmet eden kuruluşlarımızın görüşünü alarak bu şehirde en iyi hizmetleri sunmaya gayret ediyoruz. Çalışmalarımızda sivil toplum kuruluşlarından gelen fikirler görüş ve öneriler bizim için çok önemli, bunu önemsiyoruz. Bu şehirde herkesin sesine kulak vereceğiz. Sosyal projelerimize ağırlık vererek yakın dönemde şehrimizde birçok sosyal projeyi hayata geçireceğiz. Yeni bir dönemin kapısının sizden gelen önerilerle açacağız. Samimiyetle tüm fikirlere açık olduğumuzun da altını çizmek istiyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde huzur ve güvenin tesis edildiği şehrimizde hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

STK temsilcileri ise, toplantının önemli olduğunu belirterek, Başkan Atilla'ya hem hizmetleri hem de toplantı nedeniyle teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan STK ve Muhtarlıklar Şube Müdürlüğü'nün çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle toplantıların devam edeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.