Başkan Aydın, Simurg Öğrencileriyle Buluştu

Başkan Aydın, Simurg Öğrencileriyle Buluştu
Gençlere ve gençlerin eğitimine büyük önem veren Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, yurt dışı gezilerine katılan öğrencilerle kahvaltı sofrasında...

Gençlere ve gençlerin eğitimine büyük önem veren Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, yurt dışı gezilerine katılan öğrencilerle kahvaltı sofrasında bir araya geldi.

Örnek eğitim modeli olan Simurg, öğrenciler için eğitimin yanında sosyalleşmeninde önemini biliyor ve bu anlamda bir çok etkinliğe imza atıyor. Bu etkinliklerden öğrencilerin de oldukça ilgi gösterdiği yurt dışı seyahatleri çocuklara farklı kültürleri tanıma ve bir çok tecrübeyi deneyimleme fırsatını sunuyor. Yurt dışı ve Balkan turuna katılmış öğrenciler ile bir araya gelen Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın da çocukların neşeyle anlatmış olduğu seyahat izlenimlerini dinleyerek onlarla anılarını paylaştı.

"Gençlerimizin daha iyi bir geleceğe sahip olmaları için çalışmaya devam edeceğiz"

Çocukların konuşmalarının ardından sahneye çıkan Başkan Aydın, "4 yıldan beri yurt dışına gönderdiğimiz öğrencilerimizle bir araya geldik. Hepsi yarının Fatihleri, Ibn-i Sinalari, Mehmet Akifleri, Necip Fazılları, Nene Hatunları olacak inşallah. Bizler de onların daha iyi bir geleceğe sahip olmaları için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kahvaltı ve konuşmaların ardından Başkan Aydın, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen öğrencilerle fotoğraf çekildi.

Başkan Aydın, Simurg Öğrencileriyle Buluştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.