Başkan Böcek, Fıtur Fuarı’nda

Başkan Böcek, Fıtur Fuarı’nda
Konyaaltı Belediyesi ve Batı Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (BATAB) Başkanı Muhittin Böcek, İspanya'nın Madrid kentinde...

Konyaaltı Belediyesi ve Batı Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (BATAB) Başkanı Muhittin Böcek, İspanya'nın Madrid kentinde düzenlenen FITUR Turizm Fuarı'na katıldı.

Avrupa'nın üçüncü büyük turizm fuarı olan FITUR Turizm Fuarı, Madrid'de başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 705 metrekare alanda yer alan Türkiye standında 33 acente ve sektör temsilcileri bulunuyor. Fuarda Antalya'yı ise Konyaaltı Belediyesi ve BATAB Başkanı Muhittin Böcek temsil ediyor.

Konyaaltı Belediyesi ve BATAB Başkanı Muhittin Böcek, fuarın ilk günü ziyaretçileri turizm kenti Antalya hakkında bilgilendirdi. Konyaaltı Belediyesi olarak Antalya'da turizmin 12 aya yayılması konusunda çalışmalar yaptıklarını dile getiren Muhittin Böcek, Saklıkent Kar Şenlikleri ve Kayak Yarışları'nın da bu etkinliklerden sadece biri olduğunu söyledi. Bununla birlikte kaya tırmanışı, bisiklet turları, doğa yürüyüşleri gibi alternatif turizm türleri hakkında da ziyaretçileri bilgilendirdiklerini kaydetti.

2017 yılı turizm sezonunu tüm olumsuzluklar altında beklentilerin üstünde kapattıklarını dile getiren Böcek, yurt içi ve dışında düzenlenen fuarlarda yaptıkları tanıtımlarında bu sürece olumlu katkıda bulunduğuna inandığını ifade etti.

Başkan Böcek, Fıtur Fuarı’nda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.