Başkan Can, Ailelerin Mutluluğuna Ortak Oldu

Başkan Can, Ailelerin Mutluluğuna Ortak Oldu
Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, ilin birçok noktasında ömürlerini birleştiren ve evliliğe adım atan vatandaşların düğün ve nişan merasimlerine...

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, ilin birçok noktasında ömürlerini birleştiren ve evliliğe adım atan vatandaşların düğün ve nişan merasimlerine katılarak, mutluluklarını paylaşmaya devam ediyor.

Çalışmaları kapsamında birçok ziyaretler gerçekleştiren Belediye Başkanı Nihat Can, gerek belediye çalışanı gerek vatandaşların davetlerine icabet ederek, özel ve anlamlı günlerinde yanında oldu. Ziyaretleri hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nihat Can, "Şehrimizin birçok mahalle ve noktasındaki vatandaşlarımızla çeşitli vesilelerle bir araya gelerek, sevinçlerini ve üzüntülerini paylaşıyoruz. Düğün ve nişan merasimleriyle güzel bir hayata yolculuğa çıkan hemşehrilerimizin sevincini paylaşıyoruz. Onlara mutlu ve sağlıklı bir hayat diliyoruz. Gençlerimizi tebrik ediyorum. Cenabı Allah'ın bu güzel sevinçlerini tamamına erdirmesini niyaz ediyorum. Evlenen çiftlerimize iki cihan saadeti diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Başkan Can, Ailelerin Mutluluğuna Ortak Oldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.