Başkan Can, Dikey Bahçe Projesini Yerinde İnceledi

Başkan Can, Dikey Bahçe Projesini Yerinde İnceledi
Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Tugay Komutanlığı girişinde yapım çalışması devam eden Bilecik Belediyesi Dikey Bahçe çalışmalarını yerinde...

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Tugay Komutanlığı girişinde yapım çalışması devam eden Bilecik Belediyesi Dikey Bahçe çalışmalarını yerinde inceledi.

Bilecik Belediyesi tarafından şehrin birçok noktasında imar ve ihya çalışmasının olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Nihat Can, her yönüyle kenti daha da yaşanabilir ve güzel kılmak için çalıştıklarını belirtti. Can, "İlgili birim müdürlerimizle birlikte yapım çalışması devam eden Dikey Bahçe projemizde incelemelerde bulunduk. Belediyemiz tarafından Hamsu Vadisi ile Kültür ve Kongre Merkezi arasında yer alan Tugay duvarı alanında yapımı devam eden Dikey Bahçe projemiz ile şehrimizin ana arterleri çok daha güzel ve estetik bir görünüme kavuşacak. Proje ile binlerce çiçekle birlikte; diriliş, kuruluş ve kurtuluş temaları kapsamında Osmanlı Arması, Kayı Boyu Anıtı, Türk bayrakları ve ilimiz ve tarihimize ait görseller yer alacak. Böylece Tugay duvarı, çok daha güzel ve estetik bir görünüme kavuşacak. Toplamda 600 metrekarelik alanda bitki çalışması yapılacak olan çalışma ile ilimizin doğal güzellik ve yeşilliği duvarlara yansıyacak. Diriliş, kuruluş ve kurtuluş temalarının da yansıtılacağı çalışma ile şehrimizin İstanbul yönündeki girişi renklenecek. Osmanlı ve yakın tarihimiz süsleme ve peyzaj sanatı ile mimarisinden esintilerin sunulacağı Bilecik Belediyesi Dikey Bahçesini kısa bir süre sonra tamamlamayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Can, Dikey Bahçe Projesini Yerinde İnceledi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.