Başkan Çiftçi Çocuklarla Karne Heyecanı Yaşadı

Başkan Çiftçi Çocuklarla Karne Heyecanı Yaşadı
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İnönü Mahallesi Yunus Ergüz Semt Konağı ve Alparslan İlkokulu'nda düzenlenen programa katılarak öğrencilere...

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İnönü Mahallesi Yunus Ergüz Semt Konağı ve Alparslan İlkokulu'nda düzenlenen programa katılarak öğrencilere karnelerini verdi.

Kocaeli Çocuk Kulüpleri'nde eğitim gören çocukların karne heyecanına ortak olan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İnönü Mahallesi Yunus Ergüz Semt Konağı'ndaki çocuk kulübü öğrencileriyle bir araya geldi. Çocuklarla yakından ilgilenen başkan Çiftçi, çocuklara karnelerini ve hediyelerini verdi.

Tahtaya "En büyük yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Şehrimizi imar, geleceğimizi inşa ediyoruz" diye yazan Başkan Çiftçi, "Çocukların geleceğe hazırlanması noktasında birinci amacımız eğitimdir. Değerlerimiz başta olmak üzere okul öncesi eğitimlerini de burada almış oluyorlar. Yine burada çocuklarımıza paylaşmayı, birlikte yaşamayı ve yardımlaşmayı öğrenmeleri için çalışıyoruz." dedi.

Başkan Bünyamin Çiftçi, buradaki programının ardından Alparslan İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine de katıldı.

Başkan Çiftçi Çocuklarla Karne Heyecanı Yaşadı

Başkan Çiftçi Çocuklarla Karne Heyecanı Yaşadı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.