Başkan İle Makamında Kitap Okudular

Başkan İle Makamında Kitap Okudular
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Gazi Paşa İlkokulu tarafından gerçekleştirilen "Oku, Anla, Yaşa Projesi" kapsamında minik öğrencileri makamında...

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Gazi Paşa İlkokulu tarafından gerçekleştirilen "Oku, Anla, Yaşa Projesi" kapsamında minik öğrencileri makamında ağırlayarak beraber kitap okudu.

İlkadım Belediyesi tarafından desteklenen ve Gazi Paşa İlkokulu tarafından gerçekleştirilen "Oku, Anla, Yaşa Projesi" kapsamında okul öğrencilerini makamında misafir eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, minik öğrencilerle beraber kitap okudu. Başkan Tok'un desteği ile İlkadım sınırlarındaki birçok okulda okuma alışkanlığının kazanılması adına projeler yapılırken Başkan Tok tarafından adeta okuma seferberliği başlatılmış oldu. Her fırsatta okumanın ve bunun bir alışkanlık haline getirilmesinin önemini vurgulayan Tok ilçede ardı arkasına gerçekleşen okuma etkinliklerinden memnun olduğunu belirtti.

Tok'tan okuma alışkınlığına tam destek

Okul öğrencilerini makamında ağırlayarak onlarla sohbet eden Tok, bu projede yer alan öğretmen ve öğrencileri kutladı. Çeşitli hediyeler vererek minikleri ödüllendiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım'ı yeniden inşa ettiğimizi söylerken sadece fiziki anlamda değil, eğitimden spora, kültürden sanata geniş bir yelpazede örnek bir ilçe olmayı kastediyoruz. Yarınlarımızın başarılı bireylerini yetiştirmenin ilk adımının yüce dinimiz İslamiyet'te olduğu gibi okumak olduğunu biliyoruz. Bu düşüncelerle küçükten büyüğe herkesin kitap okumaya ilgisini çekmeye çalışıyoruz. Bizlerin sadece küçük birer desteğiyle minik yavrularımız kitap okuma alışkanlıklarını kazanarak yarınlarda başarılı birer birey olmanın anahtarını almış oluyorlar. Gazi Paşa İlkokulu tarafından gerçekleştirilen "Oku, Anla, Yaşa Projesi" ile de bu güzel yavrularımızla bir araya gelmiş olduk. Hem beraber kitap okuduk hem de sohbet ederek güzel zaman geçirmiş olduk. Kitap okuma alışkanlığının küçük yaşlarda kazanıldığının bilincinde olarak bu önemli olguyu yavrularımıza aşılayan her projeye sonuna kadar destek vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Başkan İle Makamında Kitap Okudular

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.