Başkan Kamil Saraçoğlu: Dumlupınar İlçemize Gerekli Desteği Vereceğiz

Başkan Kamil Saraçoğlu: Dumlupınar İlçemize Gerekli Desteği Vereceğiz
Dumlupınar Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu, İl Genel Meclisi üyesi Şaban Türk ve AK Parti İlçe Başkanı Murat Arıburnu Kütahya'da çalışma ziyaretlerinde...

Dumlupınar Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu, İl Genel Meclisi üyesi Şaban Türk ve AK Parti İlçe Başkanı Murat Arıburnu Kütahya'da çalışma ziyaretlerinde bulundu.

İlk olarak Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'nu ziyaret eden heyet, Dumlupınar ilçesinin sorunları hakkında genel bir durum değerlendirmesinde bulundu. Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, "İmkanlar dahilinde Dumlupınar ilçemizdeki okullarımızın tamir, tadilatı ve çocuklarımıza oyun gruplarının kazandırılması için gerekli desteği sağlayacağız" dedi.

Heyet daha sonra Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. Kütahya İl İşletme Müdürü Kamil Uğur Mumcu'yu makamında ziyaret etti. Ziyaretin oldukça faydalı geçtiğini belirten Kaymakam Abbasoğlu, " İlçemizdeki elektrik sorununun ele alındığı ziyarette İşletme Müdürü Mumcu, aciliyet gerektiren bakım onarım çalışmalarının kısa zamanda tamamlanacağını ve Altıntaş- Dumlupınar arasındaki elektrik şebekesinin yenilenmesi için 2019 yılı programına alınarak gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi" dedi.(YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.