Başkan Karakaya’dan Bayram Mesajı

Başkan Karakaya’dan Bayram Mesajı
Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yücel Karakaya, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yücel Karakaya, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Karakaya, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Birlik ve beraberliğimizin, kardeşliğimizin daha da pekiştiği, sevginin, şefkatin arttığı Kurban Bayramına erişmiş olmanın mutluluğunu milletçe yaşıyoruz. Bayramlarımız milletimiz için gerçekten kaynaşma fırsatı olmaktadır. Günlük hayatın içerisinden sıyrılıp, sevdiklerimizle birlikte küçük büyük herkese iyi dileklerimizle yaklaşmanın, hoşgörünün hakim olduğu bayramlarımızın yaşamımızda apayrı bir yeri vardır. Bu bayramda annelerimizi, babalarımızı, büyüklerimizi ve özellikle kimsesizlerimizi, gazilerimizi ve onların yetimlerini asla unutmayalım. Çocukluğumuzdaki güzel bayramlarımızı şimdinin büyükleri olarak küçüklerimizle yaşamak güzel. Uzak yakın tüm yakınlarımızla bir araya gelip hasbihal edebilmek, onlarla aynı bayram sofrasını paylaşmak, kısaca insan olmanın verdiği hoşgörü ikliminde bir arada daha güzel yarınlara kavuşacağız. Bütün bunları içerisinde barındıran bayramlarımız milli birlik ve beraberliğimizin adeta göstergesidir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin ve özelliklede şoför esnafımızın Kurban Bayramını tebrik eder, yönetimim adına sağlık ve mutluluklar dilerim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.