Başkan Memduh Büyükkılıç, Yks Kurslarında İncelemelerde Bulundu

Başkan Memduh Büyükkılıç, Yks Kurslarında İncelemelerde Bulundu
Tınaztepe Sosyal ve Spor Tesislerin de incelemelerde bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, bu tesisin bir eğitim ve kurs yuvası olduğu gibi bölgenin sosyal...

Tınaztepe Sosyal ve Spor Tesislerin de incelemelerde bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, bu tesisin bir eğitim ve kurs yuvası olduğu gibi bölgenin sosyal yaşamına da renk ve hareketlilik kazandırdığını söyledi.

Tınaztepe Sosyal ve Spor Tesislerin de devam etmekte olan YKS kurs öğrencileri ile sohbet eden ve derslerine konuk olan Başkan Memduh Büyükkılıç, öğrencilere tecrübeleri ve eğitim hayatından örnekler vererek başarının sırrının günlük ve düzenli çalışmaktan geçtiğini kaydetti.

Tınaztepe tesisinin çok amaçlı ve büyük ölçekli bir bölge tesisi olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç "Melikgazi Belediyesi olarak eğitime ve öğretime büyük önem veriyoruz. Çünkü geleceğe önem veriyoruz. Bir gün bu yönetim ve hizmet kadrolarına bu gençler gelecek ve onlar idare edeceklerdir. Onların bilgili, tecrübeli ve bilinçli olmaları son derece önemlidir. Üniversiteye hazırlık kurslarımız ile her yıl yüzlerce öğrencimizin üniversiteli olmalarına vesile oluyoruz. Bugün hem tesisimizi müdürlerimiz ile gezdik ve incelemelerde bulunduk, daha da önemlisi öğrencilerimiz ile sohbet ettik. Onlara moral verdik" dedi.

Kurs örencilerin yoğun ilgi gösterdiğini ve hepsinde büyük bir istek ve şevk bulunduğunu bu açıdan eğitime yapılan yatırımlara önem verdiklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Tınaztepe tesisinin bir eğitim yuvası olması yanında aynı zamanda bir eğlence, dinlenme ve spor yapma merkezi olduğunu sözlerine ekledi.

YKS kurs öğretmen ve öğrencileri ise Melikgazi Belediyesi'nin üniversiteye hazırlık kursları ile adaylara sağladığı destek ve imkânlardan dolayı Başkan Büyükkılıç'a teşekkür ettiler

Başkan Memduh Büyükkılıç, Yks Kurslarında İncelemelerde Bulundu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.