Galatasaray'a Makedon 10 Numara

Galatasaray'a Makedon 10 Numara
Makedonya'da sezonu şampiyon tamamlayan Shkendija Tetovo forması giyen kaptan Ferhan Hasani için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Polonya basınına yansıyan haberde, takımın 10 numarası olan ve bu sezon 27 lig maçında 22 gol atıp, 15 gol pası veren Ferhan Hasani için Legia Varşova v.
Makedonya'da sezonu şampiyon tamamlayan Shkendija Tetovo forması giyen kaptan Ferhan Hasani için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Polonya basınına yansıyan haberde, takımın 10 numarası olan ve bu sezon 27 lig maçında 22 gol atıp, 15 gol pası veren Ferhan Hasani için Legia Varşova ve Galatasaray'ın devrede olduğu belirtildi.

Sözleşmesi sona eren 27 yaşındaki Ferhan Hasani ile Legia Varşova görüşmelerde bulundu. Ancak Polonya temsilcisinin yanı sıra Galatasaray da 27 yaşındaki oyuncu ile ilgileniyor.

Makedon basınında yer alan haberde de Ferhan Hasani'nin kulübü Shkendija ile yeni sözleşme görüşmelerini sürdürdüğü ancak yurt dışından gelecek tekliflere öncelik vereceği belirtildi.

Futbola Shkendija altyapısında başlayan Ferhan Hasani bir dönem Wolfsburg ve Brondby'de de forma giydi. 27 yaşındaki orta saha 2012'de ayrıldığı Shkendija'ya 2015 yılında geri dönmüştü.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.