Başkan Palancıoğlu Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu

Başkan Palancıoğlu Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu
2017-2018 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısının tamamlanması nedeniyle Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Yüksek Mimar Selçuk Karakimseli...

2017-2018 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısının tamamlanması nedeniyle Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Yüksek Mimar Selçuk Karakimseli İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek öğrencilerin karne törenine katıldı.

Karne törenine Talas Kaymakamı Zekeriya Güney, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gürbüz de katılarak 3. sınıf öğrencilerine karnelerini verdiler.

Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet edip karne sevinçlerine ortak olan Başkan Palancıoğlu, "Çocuklarımız 2018 yılının ilk yarıyıl karnesini bugün güzel karlı bir günde aldılar. Rabbim tüm çocuklarımıza hayırlı yazgılar yazsın, güzel bir gelecek vaat etsin. Bu çocuklar bizim geleceğimiz. Bu ülkenin iyi eğitimli olması geleceğimiz için çok önemli. Rabbimden tüm anne ve babalara hayırlı bir evlat nasip etmesini diliyorum. İnşallah çocuklarımızın tatili güzel geçer. İkinci yarıya da güzle bir şekilde başlarlar. Tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını dilerim. Bu tatil dönemini öğrencilerimizin bol bol kitap okuyarak, sanat ve spor aktiviteleriyle değerlendirerek ve aile saadet ve sıcaklığıyla dinlenerek geçirmesi umuduyla; tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize sağlıklı, huzurlu bir tatil diliyorum." dedi.

Başkan Palancıoğlu Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.