Başkan Polat’tan Provokatif Eylem Uyarısı

Başkan Polat’tan Provokatif Eylem Uyarısı
Hoca Ahmet Yesevi Alevi-Bektaşi Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı Taki Polat, "Ülkemizde kaos-karmaşa çıkarmak isteyen küresel ve bölgesel şer odakları...

Hoca Ahmet Yesevi Alevi-Bektaşi Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı Taki Polat, "Ülkemizde kaos-karmaşa çıkarmak isteyen küresel ve bölgesel şer odakları ile onların maşaları olan terör örgütlerinin, Alevi yurttaşlara yönelik provokatif eylem hazırlığında oldukları bildirilmektedir. Yurttaşlarımızı hep birlikte Türkiye olmaya davet ediyoruz" dedi.

Hoca Ahmet Yesevi Alevi-Bektaşi Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı Taki Polat, ülkemizde kaos-karmaşa çıkarmak isteyen küresel ve bölgesel şer odakları ile onların maşaları olan terör örgütlerinin, Alevi yurttaşlara yönelik provokatif eylem hazırlığında olduklarının bildirildiğini söyledi. Polat, "Kurtuluş Savaşımızın yürütücüsü büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından 29 Ekim 1923 yılında kurulan cumhuriyetimizin kuruluş değerleri ile Türk milletinin değerlerini buluşturup-barıştırmayı amaçlayan Hoca Ahmet Yesevi Alevi-Bektaşi Kültür ve Eğitim Derneği olarak tüm yurttaşlarımızı bu değerlerin etrafında birleşerek; aslında büyük kültür zenginliklerimizin birer deseni olan her türlü inanç, ana dil ve etnik köken farklılıklarımızla bir olmaya, iri olmaya, diri olmaya ve hep birlikte Türkiye olmaya davet ediyoruz. Özellikle son 15 yıl içinde ülkemizde sağlanmış olan siyasal ve ekonomik istikrar sayesinde milli geliri 3-4 kat artarak alt gelir grubundan orta gelir grubuna yükselmeyi başaran bir millet olarak, cumhuriyetimizin 100. üncü kuruluş yıl dönümünde yüksek gelir grubu hedefimize bağlı ve sadık olarak, bizi bu hedefimizden saptırmak isteyen her türlü iç ve dış tehditlere karşı yerimiz, devletimizin ve milletimizin yanıdır. Bu vesileyle yeni kurulan Hoca Ahmet Yesevi Alevi-Bektaşi Kültür ve Eğitim Derneği olarak bu düşüncelerimizi aziz Türk milletiyle paylaşmayı bir görev bilir, kamuoyuna saygılarımızla duyururuz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.