Başkan Şahin: “Samsun’un İstihdam Sorunu İçin İş Adamlarımızın Yanındayız”

Başkan Şahin: “Samsun’un İstihdam Sorunu İçin İş Adamlarımızın Yanındayız”
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Samsunumuzun en önemli problemlerinden biri olan istihdam için elimizden geleni yapacağız. Bu konuda iş...

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Samsunumuzun en önemli problemlerinden biri olan istihdam için elimizden geleni yapacağız. Bu konuda iş adamları ve sanayicilerimizin yanındayız" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun'un istihdam sorununa değindi. Samsun'un bir sevda olduğunu dile getiren Şahin, "Ülkemizin ve Samsunumuzun kalkınma, gelişme ve ilerlemesinin yanında, İnsanlarımıza iş ve aş imkanı sağlayan tüm sanayicilerimiz, iş adamlarımız, esnaflarımız, kurum ve kuruluşlarımızı tebrik ve takdir ediyor, şehrimize hizmet eden herkese sevgi ve saygı duyuyoruz. Samsunumuzun en önemli problemlerinden biri olan istihdam için elimizden gelen çalışmayı yapacağız. Bu konuda iş adamları ve sanayicilerimizin yanındayız. Samsun olarak ekonomik canlanma ve istihdamın artırılması noktasında istişare içinde ortak akıl ile kolektif vizyon içinde olacağız. Samsunumuzun geleceğinin daha güzel olması, insanlarımızın mutluluğu ve refahı için önemli adımlar atacağız. Samsunumuzda daha fazla şirketimizin ilk 500 ve ikinci 500 içinde olması gerektiğine inanıyorum. Biz buna katkı yapmaktan bu gelişmeye ulaşmaktan mutlu olacağız. İnsanlarımızın mutlu olması en güzel duygudur." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.