Başkan Selçuk Çetin Eğitimcilerle Bir Araya Geldi

Başkan Selçuk Çetin Eğitimcilerle Bir Araya Geldi
Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Nezaket Okulu ve Pursaklar Gençlik Akademisi öğretmenleri ile bir araya gelerek eğitim politikalarını anlatıp...

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Nezaket Okulu ve Pursaklar Gençlik Akademisi öğretmenleri ile bir araya gelerek eğitim politikalarını anlatıp "Çocuklar bize emanet, sorumluluğumuz büyük. Vatanımıza ve milletimize faydalı bireyler yetiştirmeliyiz" dedi.

Başkan Çetin, Pursaklar Belediyesi Tevfik İleri Kültür Merkezinde düzenlediği kahvaltılı toplantıda, belediyenin Nezaket Okulu öğretmenleriyle buluştu. Belediyenin eğitim politikasını anlatan Çetin "Sorumluluğunuz çok büyük çünkü ailelerimiz çocuklarını bizlere emanet ediyor, onları kendi çocuğumuz gibi görmeliyiz. Derdimiz insan yetiştirmek. Vatanımıza, milletimize faydalı bireyler yetiştirmeliyiz" dedi.

Tevfik İleri Kültür Merkezinde öğretmenlerle bir araya gelen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'e Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin de eşlik etti. Öğretmenlerle tek tek ilgilenen Selçuk Çetin, Pursaklar Belediyesinin eğitime vermiş olduğu önemin ve hayata geçirdiği projelerin herkes tarafından takdir edildiğine dikkat çekerek şu mesajları verdi:

"Hayat bir imtihan, önemli olan bu imtihandan başarı ile geçmek. Rabbim bizleri her zaman başarılı kılsın. Sizlere verilen görevleri en iyi şekilde değerlendirin. Asıl sermaye topluma insan yetiştirmektir. Devletimize, milletimize, vatanımıza iyi insanlar yetiştirmemiz lazım. Bizler Nezaket Okullarımızda geleceğin hanımefendilerini ve beyefendilerini yetiştirmek, vatana, millete faydalı bireyler kazandırmak istiyoruz. Bunun için sizlere çok önemli görevler düşüyor. Rabbim bizlere ve sizlere böyle güzel fırsat verdi, bunu en iyi şekilde yerine getirmeliyiz, milletimize en iyi şekilde hizmet etmeliyiz. Bizim derdimiz insan yetiştirmektir."

Başkan Selçuk Çetin Eğitimcilerle Bir Araya Geldi

Başkan Selçuk Çetin Eğitimcilerle Bir Araya Geldi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.