Başkan Yardımcısı Galatasaray Maçını İzledi, Evine Dönerken Arabasıyla Denize Uçtu

Başkan Yardımcısı Galatasaray Maçını İzledi, Evine Dönerken Arabasıyla Denize Uçtu
Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ Galatasaray- Atiker Konyaspor futbol maçını izledikten sonra evine dönmek üzere yola çıktı.

Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ Galatasaray- Atiker Konyaspor futbol maçını izledikten sonra evine dönmek üzere yola çıktı. 48 TB 212 plakalı aracıyla Bodrum merkezden Yalıçiftlik mahallesine giden 55 yaşındaki İsmail Altındağ aracının kontrolünü kaybedip Gerenkuyu mevkiinde denize uçtu. Kazanın ardından olay yerine gelen Sahil güvenlik ekipleri ve dalgıçlar denizde bir süre arama çalışması yaptı. Yaklaşık bir saatin ardından Altındağ'ın cansız bedenine ulaşıldı.

AİLESİ VE YAKINLARI YASA BOĞULDU

Sahil güvenlik ekipleri tarafından bota alınan ceset Yalıçiftlik sahiline getirilerek cenaze aracına taşındı. Bölgede hazır bekleyen 112 sağlık ekipleri ise yasa boğulan Altındağ'ın yakınlarına müdahale etti. Kaza haberini alan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrum kaymakamı Bekir Yılmaz başta olmak üzere Altındağ'ın yakınları olay yerine akın etti. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise büyük üzüntü yaşadığını belirtti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bölgede inceleme yapan Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.