Başkan Yazıcı: “Hani’de Devlet Olarak Hizmet Devrimi Yaptık”

Başkan Yazıcı: “Hani’de Devlet Olarak Hizmet Devrimi Yaptık”
Diyarbakır'ın Hani İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şaban Arda Yazıcı, 14 ayda yaptığı hizmetleri ilçe halkına anlattı.

Diyarbakır'ın Hani İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şaban Arda Yazıcı, 14 ayda yaptığı hizmetleri ilçe halkına anlattı.

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname ile kayyum atanan Hani Belediyesinde, hizmet ve vatandaş odaklı çalışmalar aralıksız sürüyor. Göreve başladığı günden itibaren vatandaşla iç içe olan ve projeleriyle vatandaşın takdirini kazanan Belediye Başkan Vekili Şaban Arda Yazıcı, ilçede dar gelirli ailelere ve eğitim gören çocuklara da eğitim de sürekli destek veriyor. Yaptığı yol, kaldırım, park, kültür, spor ve sosyal tesisler ve içme suyu çalışmalarıyla şehir merkezinde ve mahallelerde örnek işlere imza atan Hani Belediyesi, ekipleri kış mevsimi yaklaşırken yoğun mesaisine devam ediyor. Bir yandan Prestij Cadde düzenlemesi adıyla yapılan ve Ayn-Kebir Meydanı'nda kaldırım yapım çalışmalarına aralıksız olarak devam eden ekipler, diğer yandan da 15 Temmuz Milli İrade Parkı içerisinde konumlandırılmış ilçenin önemli sembollerinden olan Saat Kulesi Meydanı ve Hükümet Caddesi güzergahında küp taş uygulamasını sürdürüyor.

Yol ve kaldırım yapım çalışmalarını şehir merkeziyle sınırlı tutmayan Hani Belediyesi birçok cadde ve sokakta kaldırım yapım faaliyetlerine devam ederken, kırsal mahallelerde de benzer uygulama ve çalışmalarda son hızıyla devam ediyor. Ekipler ayrıca kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Mahallelerde yeni çocuk oyun parkları ile sentetik çim sahaların kurulumuna devam edilirken, 2018 yılında tüm kırsal mahallelerde de çocuk oyun park alanları kurulacak.

"Vizyon projeler yaptık yapmaya devam edeceğiz"

Önümüzdeki dönemde yapılacak projelerini de açıklayacaklarını belirten Başkan Yazıcı, "Devletimizin kaynaklarını ilçemiz vatandaşları için seferber ederek Hani ilçesine layık vizyon projeler yaptık. Yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Yazıcı, 2018 yılı içerisinde yapacakları hizmetler hakkındaki bilgilerin önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacağını belirterek, "2017 yılında yaptığımız çalışmaların üzerine çıkmayı hedef olarak önümüze koyduk. Özellikle asfalt çalışmalarında büyük bir hedef önümüze koyduk ve bunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız. Yine ilçemiz için çok önemli ve yıllardır yapılamayan bir çok projelerin startını yeni yılın başında vatandaşlarımıza duyurup başlangıcını vereceğiz" ifadelerini kullandı.

"Hedefimiz Hani'yi hak ettiği yere taşımak"

Başkan Yazıcı, "Hedefimiz Hani ilçesini ve halkımızı devletimizin kaynaklarıyla hizmet odaklı faaliyetlerle buluşturmaktır. Nerde olduğu belli olmayan ya da makamda oturan değil sahada olan bir belediyeyiz. Mesai mevhumu gözetmeksizin çalışma arkadaşlarımla birlikte gayret göstermeye çalışıyoruz. Amacımız yıllarca ihmal edilmiş, kangren haline dönüşmüş problemleri çözerek halkımıza en iyi hizmeti sunmaktır" diye konuştu.

Başkan Yazıcı: “Hani’de Devlet Olarak Hizmet Devrimi Yaptık”

Başkan Yazıcı: “Hani’de Devlet Olarak Hizmet Devrimi Yaptık”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.