Beşiktaş'ta Üçüncü Şampiyonluk Iddiası

Beşiktaş'ta Üçüncü Şampiyonluk Iddiası
Beşiktaş'ın taraftarı önünde Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 yendiği maçın ardından basın sözcüsü Metin Albayrak kısa bir değerlendirme yaptı. Metin Albayrak daha farklı bir galibiyet alabileceklerini söylerken ''Şampiyonluk yolunda stresli maçlara alışığız.
Beşiktaş'ın taraftarı önünde Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 yendiği maçın ardından basın sözcüsü Metin Albayrak kısa bir değerlendirme yaptı.

Metin Albayrak daha farklı bir galibiyet alabileceklerini söylerken ''Şampiyonluk yolunda stresli maçlara alışığız. Gol pozisyonlarımız da var, daha farklı bir maç olabilirdi ama iyi skor oldu'' dedi.

Talisca'nın performansını öven Albayrak ''Talisca, ikinci yarıdan beri yükselişte. Onun iyi olması takımı da daha iyi yapıyor. Tek bir oyuncu üstüne değil, oyuncu performansını genele yaymak lazım. Talisca'nın da pozitif olması takımı olumlu etkiliyor. İnşallah ciddi bir şeyi yoktur'' dedi.

Şampiyonlukla ilgili de konuşan Albayrak, ''Ligin sonuna doğru bir yorgunluk yok ama milli maç aralarının sonrası böyle oluyor. Çoğu oyuncumuz uzun yolculuklar yaptı. Dönüşte yorucu oluyor. Üst üste 3. şampiyonluğu ve 4. yıldızı istiyoruz. Bunu kazanacak tecrübeye de sahibiz. Bu maçta 3 puan çok önemliydi. Artık 7 maçımız kaldı'' ifadelerini kullandı.

Metin Albayrak, eksiklerle ilgili de ''Bugün Adriano ve Medel yoktu. Biz kişilere göre değil, takımı oyunu oynayan bir takımız. Quaresma da 5 haftadır yok. Biz buna alışığız. Eksiklerimiz olması kötü ama dünyanın sonu da değil. Biz bunları aşacak bir takımız'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.