Başkanı Yıldırım Hakkında Soruşturma

Başkanı Yıldırım Hakkında Soruşturma
Dün akşam Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynan Ziraat Türkiye Kupası Finalinde,Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ve kimliğinin belirlenemediği bir kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

Dün akşam Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynan Ziraat Türkiye Kupası Finalinde,Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ve kimliğinin belirlenemediği bir kişi hakkında soruşturma başlatıldı. Antalya'da Spor Suçlarına Bakan Cumhuriyet Savcısı Mustafa Şeran,Başkan Yıldırım ve diğer kişinin kamu görevlileri ile Galatasaray taraftarına hakaret ettiği iddiası üzerine olaya ilişkin soruşturma başlattı.

Olaya ilişkin edinilen bilgilere göre,dün akşam Antalya Arena'da oynanan Galatasaray,Fenerbahçe maçında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile aynı tribünde bulunan savcılar arasında "küfür" nedeniyle tartışma çıktı. Başkan Yıldırım,kendisine küfür edildiği gerekçesiyle tepki gösterd. Yıldırım'a, tribünde bulunan Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Ali Nevzat Açıkgöz ile Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Rıza Can müdahale etti. Açıkgöz ile Can, edilen rahatsızlık duyduklarını dile getirirken Antalya'da Spor Suçlarına Bakan Cumhuriyet Savcısı Mustafa Şeran da Aziz Yıldırım'a bu şekilde konuşmasının doğru olmadığını, sakin olması gerektiğini söyledi. Bu sırada Başkan Yıldırım, kendisine müdahale eden savcılara da tepki gösterdi.

Karşılaşma sonrası Spor Suçlarına Bakan Cumhuriyet Savcısı Mustafa Şeran, Aziz Yıldırım ile kimliği tespit edilmeye bir kişi hakkında, kamu görevlileri ile Galatasaray taraftarına hakaretten soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.