Başkanlardan Karaköprü Esnafına Teşekkür Ziyareti

Başkanlardan Karaköprü Esnafına Teşekkür Ziyareti
AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli,...

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü "deki esnafı ziyaret ederek seçimdeki desteklerinden dolayı teşekkür etti.

31 Mart seçimlerinde zaferle ayrılan başkanlar esnafa ve vatandaşlara teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden başkanlar, öneri ve talepleri dinlerken seçimlerde ki desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Esnaflara her zaman önem verdiklerini ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, bir ilin gelişip büyümesinde esnafların öneminin çok büyük olduğunun belirtti. Ak Parti olarak vatandaşların gönüllerine girmeyi sürdüreceklerini aktaran İl Başkanı Bahattin Yıldız, 31 Mart seçimlerinde esnaf ve vatandaşlardan çok önemli destekler aldıklarını söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de, Karaköprü ilçesinde esnaflarla bir araya geldiklerini, seçimlerde kendilerine ve AK Parti'ye olan teveccühlerinden dolayı teşekkür ettiklerini belirtti.

Başkanlardan Karaköprü Esnafına Teşekkür Ziyareti

Başkanlardan Karaköprü Esnafına Teşekkür Ziyareti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.