G.saray'ın Istediği Nakajima Için Dev Rakipler!

G.saray'ın Istediği Nakajima Için Dev Rakipler!
Bu sezon gösterdiği performansın ardından İngiliz ekiplerinin dikkatini çeken Rodrigues'in yaz aylarında satılması bekleniyor.
Bu sezon gösterdiği performansın ardından İngiliz ekiplerinin dikkatini çeken Rodrigues'in yaz aylarında satılması bekleniyor. Nagatomo'dan çok memnun olan G.Saray, Rodrigues sonrasında solda doğacak boşluğu bir başka Japon futbolcu Nakajima'yla doldurmayı planlıyor.

23 yaşındaki yıldız, bu sezon Portimonense formasıyla Portekiz Ligi'nde çıktığı 24 karşılaşmada 9 gol, 8 asistlik bir performans sergiledi. Zaten bu formu, onun büyük takımların dikkatini çekmesini sağladı. Bu yıl ilk kez Japonya Milli Takımı'na da seçildi.

SILVA'NIN YERİNE İSTİYOR

Milli formayla 2 karşılaşmaya çıktı ve 1 gol attı. Eduardo Salvio'yu satması beklenen Benfica'nın Nakajima'yı istediği belirtilirken bu transferdeki rakipleri de sıralamdı.

Record gazetesi, daha önce bu futbolcu için Benfica'nın yaptığı 3.5 milyon euroluk teklifin geri çevrildiğini yazdı. Aynı şekilde Sporting Lisbon da girişimde bulunmuş ancak elleri boş kalmıştı. Record'a göre; Japon yıldızın Borussia Dortmund veya G.Saray'a gitme ihtimali daha yüksek. Benfica'nın ikinci kez hüsran yaşayacağı belirtildi.

NAGATOMO'YA DİREKTİF

Bu transferde G.Saray'ın ekstra avantajı olarak Nagatomo gösteriliyor. Japon futbolcu, vatandaşını ikna edebilir. Haberde, G.Saray Yönetimi'nin Nagatomo'ya bu konuda direktif verdiği de belirtildi. Zaten Aslan'ın transfer hedeflerinden biri de Nagatomo'nun bonservisini almak. Inter'den kiralanan 31 yaşındaki sol bek için temaslar başladı. Sarı-Kırmızılılar, önümüzdeki sezon sol kanadı Japonya Milli Takımı'nın iki futbolcusuna emanet etmek istiyor.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.