Şaphane’de Meslek Yüksekokulu Ve Lise Öğrencilerine Kültür Gezisi

Şaphane’de Meslek Yüksekokulu Ve Lise Öğrencilerine Kültür Gezisi
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen "Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz" projesi kapsamında Şaphane Meslek Yüksekokulu ve Anadolu Lisesi'nde...

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen "Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz" projesi kapsamında Şaphane Meslek Yüksekokulu ve Anadolu Lisesi'nde eğitim gören öğrenciler için gezi düzenlendi. Proje kapsamında Kütahya'nın tarihi ve kültürel yerleri gezildi.

Şaphane Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hayati Demirci, "Bakanlığımız tarafından yürütülen "Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz" projesi kapsamında Şaphane ilçemizden öğrencilerimizi otobüsle alıp Kütahya merkezdeki tarihi mekanlarımızı gezdik. Ülkemizin dört tarafından şirin ilçemize okumak için gelen öğrencilerimiz Kütahya'nın tarihi güzelliklerini görme ve öğrenme imkanı buldular" diye konuştu.

Geziye katılan öğrenciler Hisar kalesi, Kent Müzesi , Ulucami gibi birçok tarihi güzelliği görme imkanı bulduk. Bizlere bu imkanı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz dediler.(YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.