Bayram Bektaş: "en Az 1 Puanı Hak Ettik"

Bayram Bektaş: "en Az 1 Puanı Hak Ettik"
Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş, Galatasaray'a 1-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Galatasaray'a göre daha iyi oynadıklarını vurgulayan Bektaş, "Oyun beni tatmin etti.
Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş, Galatasaray'a 1-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'a göre daha iyi oynadıklarını vurgulayan Bektaş, "Oyun beni tatmin etti. Galatasaray haftalardır kendi evinde kaybetmiyor. Biz ne olursa olsun kendi oyunumuzu oynamaya geldik. Rakibimizi de iyi analiz etmiştik. Golü yiyene kadar en net pozisyon da bizimdi. Rakibe göre çok daha fazla gol girişimimiz var, rakibe göre 3 km. fazla koşmuşuz. Kazanacağımız toplar ile arkadaki boşluklara dikine geçişler yapınca karşı karşıya kalacağımızı biliyorduk. En önemli şey sonuçlandırmaktır, bunu başaramadık" dedi.

"MÜCADELENİN KARŞILIĞI EN AZ 1 PUANDI"

1 puanı hak ettiklerini kaydeden teknik adam, "Bu mücadelenin karşılığı bu değildi, üzüldük ama iyi yoldayız. Bu mücadelenin hakkı en az 1 puandı. Çok üzüldük ama bir şey kaybetmedik. Kaybederken bile kazandıklarımıza bakıyoruz. Üzgünüz, Galatasaray'a başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Transferle ilgili de konuşan antrenör, "Transfer devam edecek. Borges'in gelmesi orta sahada bizi oyun olarak ileriye taşıdı. İstediğimiz forvetin de gelmesi, oyun olarak rahatlatacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.