Aziz Yıldırım: "inşallah Burada Da Kupayı Kaldırırız"

Aziz Yıldırım: "inşallah Burada Da Kupayı Kaldırırız"
Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım'ın vizyonu doğrultusunda 2016 yılında kurulan Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübünün ilk büyük çaplı sosyal sorumluluk projesi olan, 1907 Okul 1907 Pota Projesi kapsamındaki pota açılış törenleri devam ediyor.Fenerbahçe'nin resmi sitesinde .
Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım'ın vizyonu doğrultusunda 2016 yılında kurulan Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübünün ilk büyük çaplı sosyal sorumluluk projesi olan, 1907 Okul 1907 Pota Projesi kapsamındaki pota açılış törenleri devam ediyor.

Fenerbahçe'nin resmi sitesinde yer alan haber şu şekilde oldu;

Proje kapsamında, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki Soğanlı İlk/Ortaokulu'nun bahçesine kurulan basketbol potalarının açılış töreni Sayın Başkan Aziz Yıldırım'ın katılımıyla 5 Nisan 2018 Perşembe günü yapıldı. Bölgedeki Fenerbahçe Şube ve Dernek Yöneticileri, Kongre üyeleri ve taraftarların desteğiyle kurulumları yapılan potaların açılış törenine; Aziz Yıldırım'ın yanı sıra; Başkanvekili Mithat Yenigün, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Fenerbahçe Dernekler Masası Sorumlusu Murat Boyraz, Fenerbahçe Kadıköy Şube Başkanı İlyas Bulcay, 1907 Okul 1907 Pota Proje Yöneticisi Ezgi Değerli, Hedef 1 Milyon Üye Proje Yöneticileri Miraç Çam, Selma Görencan ve Cenk Alıncı, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve bölgedeki Fenerbahçeliler ile vatandaşlar katıldı.

COŞKUYLA KARŞILANDI

Açılış töreninde öğrencilere Fenerbahçe ve Ay-Yıldızlı bayraklar dağıtıldı. BaşkanAziz Yıldırım, pota kurulan okulların öğrencileri ve öğretmenleriyle bol bol fotoğraf çektirip imza dağıttı. Fenerbahçe taraftarları ve velilerinin de katıldığı tören coşkulu anlara sahne oldu.

Okulun bahçesinde gerçekleştirilen organizasyonda kürsüye gelen Başkan Aziz Yıldırım, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Hepinize iyi günler diliyorum. Çocuk ve Gençlik Kulübümüzün 1907 Okul 1907 Pota projesi kapsamında buraya geldik ve bu okulumuzda iki tane pota yaptırdık. Diyarbakır ili, kazaları, köyleri dahil olmak 280 tane pota yaptıracağız. 1 ay içerisinde de 30 tane okulumuzda ihtiyacı gidermiş olacağız. Böylelikle çocuklarımızı spor yönlendirmek ve bu sporu yaparken de kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için bu projeyi Türkiye çapında uygulamaya başladık. Bugüne kadar 500'den fazla okulda bu projeyi yerine getirdik. Bu okulumuzun, derneklerimizden ve şubelerimizden destek alarak okulun boyasını Mersin, Düzce, Biga, Sakarya, Konya ve Almanya dernekleri tarafından karşılanarak fotokopisi alınmış ve boyası yapılmıştır. Ayrıca potaları da Biga Fenerbahçe Dernek Başkanımız Şadan Bey tarafından yaptırılmış ve hediye edilmiştir. Hepsine ve destek olan sponsorlara teşekkür ediyorum. Diyarbakır benim memleketim. İnşallah bu kısa zamanda potaları yerine getiririz. İnşallah Futbol Takımımız kalan maçlarını kazanarak gelir, burada da kupayı kaldırırız. Hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum."

Konuşmasının ardından Başkan Aziz Yıldırım, okul müdürü Mithat Yıldız'a imzalı Fenerbahçe forması hediye ederken, okul yönetimi de Aziz Yıldırım'a güvercin ve üzerine Fenerbahçe ambleminin işlendiği bir plaket takdim etti. Ayrıca öğrenciler "Hoş geldiniz" yazılı çiçek figürlerini başkana ve beraberindekilere hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.