Baysem Yeni Öğrencilerini Seçiyor

Baysem Yeni Öğrencilerini Seçiyor
Kurulduğu günden bu yana yetiştirdiği başarılı öğrencilerle eğitime büyük katkı sağlayan Bayraklı Sosyal Etkinlik Merkezi (BAYSEM) 2019-2020 eğitim...

Kurulduğu günden bu yana yetiştirdiği başarılı öğrencilerle eğitime büyük katkı sağlayan Bayraklı Sosyal Etkinlik Merkezi (BAYSEM) 2019-2020 eğitim öğretim yılında ücretsiz eğitim alacak öğrenciler için seviye belirleme sınavı yapacak. 20-21 Nisan'da İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde bulunan BAYSEM merkezindeki sınav için başvurular 19 Nisan'da sona erecek.

Bayraklı Sosyal Etkinlik Merkezi (BAYSEM) önümüzdeki eğitim öğretim yılı için çalışmalara şimdiden başladı. 19 sınıf ve bin 200 öğrenci kapasiteli BAYSEM için yeni dönemde de 7'nci, 8'inci, 11'inci ve 12'nci sınıflara alım yapılacak. BAYSEM'in 20-21 Nisan'da ikişer oturum şeklinde yapacağı seviye belirleme sınavı için başvurular 19 Nisan'a kadar alınacak. Sınavda başarılı olanlar ücretsiz eğitim imkanından faydalanabilecek.

"Tüm gücümüzü eğitime vereceğiz"

Bayraklı'yı gençliğin omuzlarında yükseltme hedefiyle göreve başlayan yıllarını eğitime vermiş bir matematik öğretmeni olan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Okula gidemeyen çocukların derdini derdimiz bileceğiz. Bu kentte eğitim ihtiyaçları karşılanmıyor diye bir gencimizin eğitim-öğretim sürecine devam edememesini kabul etmiyoruz. Bundan sonra da tüm gücümüzü eğitime vereceğiz" dedi.

Baysem Yeni Öğrencilerini Seçiyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.