Bebek Arabasından Düşen Çanta Polisi Alarma Geçirdi

Bebek Arabasından Düşen Çanta Polisi Alarma Geçirdi
Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kadının bebek arabasından düşürdüğü el çantası polisi alarma geçirdi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kadının bebek arabasından düşürdüğü el çantası polisi alarma geçirdi. İşyerinin güvenlik kameralarının incelenmesi üzerine, şüpheli çantanın bir bebek arabasından düştüğü görüntülere yansıdı.

Edinilen bilgilere göre; bir restoranın önündeki kaldırım üzerinde duran kadın çantasını görenler, durumu İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri şüpheli çantanın çevresine güvenlik şeritlerini çektiler.

GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Emniyet ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldılar. İşyerinin güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüpheli çanta diye adlandırılan cüzdanın aslında bir kadından düştüğünü ortaya çıkardılar.

Güvenlik görüntülerine göre saat 16.00 sıralarında bir restoranın önündeki kaldırım üzerine bebek arabasını çıkarmaya çalışan bir kadının, bebek arabasından çantası düştü. Çantasını düşürdüğünü fark etmeyen kadın yoluna devam etti.

ALIP KALDIRIMA KOYDU

Yaklaşık 5 dakika sonra çantanın düştüğü yere aracını park etmeye çalışan sürücünün yanındaki arkadaşı yerde bulunan çantayı gördü. Ezilmemesi için çantayı alan vatandaş, hemen kaldırımın kenarına bıraktı.

Emniyet ekipleri güvenlik kamera görüntülerini inceledikten sonra şüpheli olan çantayı açtılar. Çantadan kadın eşyaları çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.