Beldetaş Aş İnşaat Fuarı’nda

Beldetaş Aş İnşaat Fuarı’nda
Adana Büyükşehir Belediyesi'nin en komplike kuruluşlarından biri olan Beldetaş AŞ., bu yıl 12.si düzenlenen Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, İş...

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin en komplike kuruluşlarından biri olan Beldetaş AŞ., bu yıl 12.si düzenlenen Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri Fuarı'na katıldı.

Çukurova Fuarcılık AŞ. ve Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen fuara katılan Belde Sağlık Sanayi ve Ticaret AŞ'nin standı ilgi gördü.

16 Şubat 2018 Cuma günü açılan fuarın 2. gününe, hafta sonu tatili olması nedeniyle de Adanalılar adeta akın etti. Havaların güzel olması fuara ilgiyi de artırdı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de beraberinde Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ Genel Müdürü Burak İnceoğlu ile birlikte fuarı gezerek, Beldetaş AŞ standını ziyaret etti. Stantta bulunan Beldetaş AŞ Yönetim Kurulu üyesi Türker Tuğrul Dündar ve Beldetaş AŞ Şirket Müdürü Rıza Tuna Müftüoğlu'ndan bilgi alan Başkan Sözlü, Büyükşehir Belediyesi olarak, Adanalılara hizmet ederken teknolojiyi yakından takip edip hizmette kaliteyi yükseltmek ve verimi azamiye çıkarmayı hedeflediklerini ifade etti.

Beldetaş AŞ'nin çalışmaları hakkında bilgi veren ve standı gezdiren Dündar ve Müftüoğlu, Başkan Sözlü'ye katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.