Beşiktaş - Antalyaspor Maçı Tekrar Edilebilir!

Beşiktaş - Antalyaspor Maçı Tekrar Edilebilir!
FIFA kokartlı eski kadın Süper Lig yardımcı hakemi Seçim Demirel, Beşiktaş-Antalyaspor maçında kural hatası yapıldığını öne sürdü. Seçim Demirel, kendisine ait sosyal medya hesabından, "Beşiktaş AŞ yardımcı antrenörü saha içerisine müdahalede bulundu oyunu durduran hake.

FIFA kokartlı eski kadın Süper Lig yardımcı hakemi Seçim Demirel, Beşiktaş-Antalyaspor maçında kural hatası yapıldığını öne sürdü.

Seçim Demirel, kendisine ait sosyal medya hesabından, "Beşiktaş AŞ yardımcı antrenörü saha içerisine müdahalede bulundu oyunu durduran hakem kural gereği oyunu Direk Serbest Vuruşla başlatması gerekirken Hakem Atışıyla başlattı bu bir kural hatasıdır." ifadelerini kullandı.

FIFA kokartlı eski hakem Ahmet Çakar da "Maçta ciddi bir kural hatası var. Top taça çıkarken ve henüz sahayı terk etmemişken Beşiktaş'ın yardımcı antrenörü sahaya girip saha içindeki topu elle tutuyor. Hakem de yardımcısının uyarısıyla oyuna hakem atışı ile başlıyor. Oysa ki kural değişti. Antalyaspor'un direkt bir vuruşla başlaması gerekiyordu. Bu da ciddi bir kural hatasıydı" ifadelerini kullandı.

Pozisyonu anlatan Deniz Çoban, "Hakem kural hatası yapmıştır ve maçın tekrar edilmesi talebinde bulunulabilir" ifadelerini kullandı.

Seçim Demirel, aşağıda yer alan kuralın görselini de iletisiyle birlikte paylaştı.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.