Karesi’de Gönül Sofraları Evlerde Kuruluyor

Karesi’de Gönül Sofraları Evlerde Kuruluyor
Karesi Belediyesi, bu yıl ki Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi ailelere her gün büyük bir titizlik ve özveriyle hazırlanan yemekleri iftar saatine kadar evlerine...

Karesi Belediyesi, bu yıl ki Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi ailelere her gün büyük bir titizlik ve özveriyle hazırlanan yemekleri iftar saatine kadar evlerine ulaştırıyor.

Ramazan ayı dolayısıyla Karesi Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelere iftardan önce hazırlan yemekleri evlerine ulaştırıyor. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın talimatı ile Karesi Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı 3 ayrı ekip ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine her gün iftar yemeği götürüyor. Karesi İlçesi'nde her yıl olduğu gibi bu yıl Ramazan Ayı'nda da paylaşma duygusu ve sosyal belediyecilik ön plana çıkıyor. Ekipler, her gün büyük bir titizlik ve özveriyle hazırlanan yemekleri, muhtarlık ve belediyenin tespit ettiği ihtiyaç sahibi ailelere iftar saatine kadar ulaştırıyor.

Her gün ortalama 100 kilometre yol kat eden Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ihtiyaç sahibi kişilerin evlerine ve sofralarına "bereket" taşıyor. Bu sistem sayesinde ihtiyaç sahipleri yemek kaygısı taşımadan rahat, huzurlu ve zahmetsiz bir şekilde oruç tutuyor. İftar yemeği alan vatandaşlar ise Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a teşekkür ederek uygulamadan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Karesi’de Gönül Sofraları Evlerde Kuruluyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.