"beşiktaş Batıyor Algısı Yapılıyor"

"beşiktaş Batıyor Algısı Yapılıyor"
Beşiktaş Kulübü Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu. Göreve geldikleri günden beri kemer sıkma politikası uyguladıklarını belirten Mahmutyazıcıoğlu, "Bu durum kamuoyunda çok farklı yansıtılıyo.
Beşiktaş Kulübü Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

Göreve geldikleri günden beri kemer sıkma politikası uyguladıklarını belirten Mahmutyazıcıoğlu, "Bu durum kamuoyunda çok farklı yansıtılıyor. UEFA ile anlaşmamız bitti ama devam edecekmiş gibi hareket ediyoruz. Az ama yerinde transfer yapacağız. Evet, mali sıkıntılar olabilir ama durumumuz gayet iyi. 'Beşiktaş batıyor' gibi bir algı yapılıyor. Böyle bir şey olamaz. Diğer kulüpler ne kadar borçluysa Beşiktaş da o kadar borçlu, belki de daha az" dedi.

Gelecek sezonki hedeflerden de bahseden Şafak Mahmutyazıcıoğlu "Şampiyonlar Ligi'nde yokuz ancak Avrupa Ligi'nde hedefimiz final. Ligde de yeniden şampiyon olmak istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.