Beşiktaş, Fellaini'nin Menajerini İstanbul'a Çağırdı

Beşiktaş, Fellaini'nin Menajerini İstanbul'a Çağırdı
Kadrosu yıldız futbolcularla bezeli Beşiktaş'ta yönetim, bir marka futbolcuya daha imza attırmak için düğmeye bastı.    Milliyet'ten Serdar Sarıdağ'ın haberine göre, Siyah-beyazlı yönetim Manchester United'ın yıldızı Marouane Fellaini ile görüşmelere başladı.
Kadrosu yıldız futbolcularla bezeli Beşiktaş'ta yönetim, bir marka futbolcuya daha imza attırmak için düğmeye bastı. 
 
Milliyet'ten Serdar Sarıdağ'ın haberine göre, Siyah-beyazlı yönetim Manchester United'ın yıldızı Marouane Fellaini ile görüşmelere başladı. Belçikalı orta saha oyuncusu ile ilk teması Monaco-Beşiktaş maçı öncesinde kuran yönetim, Fellaini'nin menajerini İstanbul'a davet etti. 
 
Tecrübeli oyuncunun menajeri ile masaya oturan Beşiktaş yönetimi, Vida transferinde olduğu gibi Fellaini'ye de devre arasında önümüzdeki sezon için imza attırmayı planlıyor. 29 yaşındaki oyuncunun İngiliz deviyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. 



MANU İLE SÖZLEŞME PAZARLIKLARI VAR...
ADA BASININDAN TRANSFERDE SON DURUM

Galatasaray'ın geçen yaz ciddi şekilde ilgilendiği iddia edilen Manchester United'ın Belçikalı yıldızı Marouane Fellaini'nin, Kırmızı Şeytanlar ile yeni bir sözleşme imzalamaya sıcak baktığı ve görüşmelerin kısa süre içinde sonuçlanmasının yüksek ihtimal olduğu kaydedildi. 29 yaşındaki oyuncuyla yapılan sözleşme uzatma görüşmelerinde ciddi mesafe kat eden Manchester United yönetiminin, Belçikalı oyuncunun kariyerine İngiliz devinde devam edeceği konusunda içlerinin rahat olduğu belirtildi.

Bu sezon gösterdiği performansla Jose Mourinho'nun vazgeçilmezleri arasına giren Fellaini'nin sözleşmesi bu yaz sonunda bitecek.

Son haftalardaki performansıyla bir hayli dikkat çeken 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun kariyerine Kırmızı Şeytanlar da devam etmek istediği ancak maaşına da bir miktar zam talep ettiği gelen haberler arasında yer alıyor


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.