Beşiktaş Için Burak Yılmaz Ve Kagawa Iddiası

Beşiktaş Için Burak Yılmaz Ve Kagawa Iddiası
Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman'ın "Burak Yılmz için görüşmedik", Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun "Burak Yılmaz'ı alacak para henüz basılmadı" açıklamasına rağmen flaş bir iddia gündeme geldi. Siyah-beyazlı camiaya yakınlığıyla bilinen Sinan Engin, Beşiktaş'ın B.
Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman'ın "Burak Yılmz için görüşmedik", Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun "Burak Yılmaz'ı alacak para henüz basılmadı" açıklamasına rağmen flaş bir iddia gündeme geldi.

Siyah-beyazlı camiaya yakınlığıyla bilinen Sinan Engin, Beşiktaş'ın Burak Yılmaz için Trabzonspor ile görüşme yaptığını öne sürdü.

"BURAK YILMAZ İÇİN GÖRÜŞMÜŞLER"

Sinan Engin, bu görüşmenin detaylarını aktarırken, "Dün (Cuma) Beşiktaş, Trabzonspor ile Burak Yılmaz için görüşmüş. Ancak Ahmet Ağaoğlu, Burak Yılmaz'ı hiçbir kulübe vermeyeceklerini belirtmiş. Umut Güner, bunu söylediğim için beni affetsin." dedi.

BURAK YILMAZ; TRABZONSPOR'U TAKİPTEN ÇIKARDI

Öte yandan sakatlığı nedeniyle Trabzonspor'un Ankaragücü maçının kadrosunda yer almayan Burak Yılmaz, sosyal medya hesaplarından bordo-mavili kulübü takipten çıkardı.

"BEŞİKTAŞ, KAGAWA İÇİN DE UĞRAŞIYOR"

Öte yandan Sinan Engin, Beşiktaş'ın Borussia Dortmund'da forma giyen Shinji Kagawa ile de ilgilendiğini aktarırken, "Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Kagawa için de uğraşıyor. Zor transfer ama uğraşıyorlar" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.