Beşiktaş, Premier Lig'in Yenileriyle Yarışıyor

Beşiktaş, Premier Lig'in Yenileriyle Yarışıyor
Beşiktaş'ın devre arasındaki sağ bek arayışında gündeme gelen isimlerden Luis Advincula'nın, kiralık oynadığı takımı Rayo Vallecano'nun küme düşmesinin ardından sezon sonunda takımından ayrılacağı ve bonservisinin olduğu Tigres'te de kariyerine devam etmeyeceği kaydedildi..
Beşiktaş'ın devre arasındaki sağ bek arayışında gündeme gelen isimlerden Luis Advincula'nın, kiralık oynadığı takımı Rayo Vallecano'nun küme düşmesinin ardından sezon sonunda takımından ayrılacağı ve bonservisinin olduğu Tigres'te de kariyerine devam etmeyeceği kaydedildi.

İngiltere Premier Lig'in yeni ekipleri Norwich Ciy ile Sheffield United'ın, Luis Advincula için temasa geçen iki takım olduğu ve Perulu oyuncunun yeni rotasının İngiltere olma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

BEŞİKTAŞ ADRIANO'NUN YERİNE DÜŞÜNÜYOR

Öte yandan Beşiktaş'ın, Bursaspor'un eski oyuncusunun durumunu yakından takip ettiği ve sezon sonunda bir teklif yapabileceği de ifade edildi.

Beşiktaş, sezon sonu takımdan ayrılması beklenen Adriano'nun yerine takıma bir takviye yapmak için uzun süredir çalışmalarını sürdürüyor.

Luis Advincula bu sezon Rayo Vallecano'da 28 maça çıkarken, 1 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.