Beşiktaş "rehabilitasyon" Projesiyle Getiriyor

Beşiktaş "rehabilitasyon" Projesiyle Getiriyor
Kaleci transferi için çalışmaları- nı sürdüren Beşiktaş, Liverpool'un Alman kalecisi Loris Karius'da mutlu sona ulaştı.
Kaleci transferi için çalışmaları- nı sürdüren Beşiktaş, Liverpool'un Alman kalecisi Loris Karius'da mutlu sona ulaştı. Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp'un "olur" vermesinin ardından hızlı bir şekilde harekete geçen Siyah-Beyazlı yönetim, 25 yaşındaki eldivenin menajerine teklifini iletti. Siyah-Beyazlılar'ın eski sağ beki Andreas Beck ile arkadaşlığı bulunan ve kendisinden "Hiç düşünme imzala" sözlerini duyan Karius kısa sürede ikna oldu.

ACIMASIZCA ELEŞTİRİLİYOR

Beşiktaşlı yöneticiler, Liverpool'a da yapılan pazarlıklar sonrasında 2 yıllık kiralamayı kabul ettirdiler. Siyah-Beyazlı yöneticiler, bu transfere ilişkin şöyle konuştular: "Şampiyonlar Ligi finalinde yaptığı hatalar yüzünden kariyeri acımasızca bitirilmeye çalışılan bir kaleci. Liverpool Karius'un yeniden özgüven kazanabileceği ve şampiyonluk yarışı veren bir takıma gidip rehabilite olmasını istiyorlar. Şanssız maçlar çıkarmış kaliteli bir kaleci. Beşiktaş'ta yeniden çıkışa geçeceğini öngörüyoruz."

KAZAN&KAZAN İLİŞKİSİ

Teknik direktör Şenol Güneş'in oyuncuların kariyer grafiklerini yükseltmekte özel bir yeteneği bulunduğunu örneklerle anlatan yöneticiler, "Kaleci Fabri'nin nerelere geldiği ortada… Gomez'ler, Babel'ler, Cenk'ler Beşiktaş ailesinin katkısıyla kariyerlerini diriltti ya da zirveye taşıdı. Karius'u yalnızca Şampiyonlar Ligi finalindeki performansıyla değerlendirmek hata olur. Süper Lig için elit seviye sayılabilecek kaleci. Şampiyonluk yarışında bize büyük katkı sağlayacağına inancımız tam, kendi de kazanır" görüşünde.." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.