Beşiktaş Sağ Şeritten Aniden Sola Şeride Gitmeye Çalışan Otomobile Taksi Çarptı

Beşiktaş Sağ Şeritten Aniden Sola Şeride Gitmeye Çalışan Otomobile Taksi Çarptı
Beşiktaş'ta kavşaktan caddeye dönüş yapan taksi sürücüsü, sağ şeritten aniden sol şeride girmeye çalışan otomobile çarptı.

Beşiktaş'ta kavşaktan caddeye dönüş yapan taksi sürücüsü, sağ şeritten aniden sol şeride girmeye çalışan otomobile çarptı. Kaza anı kameralara yansıdı.

Beşiktaş Balmumcu Barbaros Bulvarı üzerinde kavşaktaki trafik ışıklarında bekleyen taksi ve otomobil sürücüleri, yeşil ışık yandıktan sonra yollarına devam etmek istedi. Ancak sağ şeritten seyreden otomobil sürücüsü aniden sol şeride girmek istedi. O esnada yolunda seyreden taksici otomobil sürücüsüne çarptı. Çarpma sonucu bir anlık hakimiyeti kaybeden otomobil sürücüsü, kaldırıma çıkmak üzereyken son anda durdu. Kaza sonucu şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Dolmabahçe'de kameralara takılan bir başka olayda ise bir otomobil sürücüsü sol şeritte seyrettiği esnada kontrolsüz bir şekilde aniden sağa dönüş yaptı. Sağ şeritte seyreden otomobil de önüne kıran otomobile çarpmaktan son anda durabildi. Yaşananlar ise kask kamerasına yansıdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.