Gbc’den Emniyet Müdürü Karaduman’a Ziyaret

Gbc’den Emniyet Müdürü Karaduman’a Ziyaret
Gaziantep Basın Cemiyeti (GBC) Yönetim Kurulu İç işleri Bakanlığının yayımladığı son kararname ile Kars Emniyet Müdürlüğünden Gaziantep Emniyet...

Gaziantep Basın Cemiyeti (GBC) Yönetim Kurulu İç işleri Bakanlığının yayımladığı son kararname ile Kars Emniyet Müdürlüğünden Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne atanan Faruk Karaduman'ı makamında ziyaret ederek görevinde başarı diledi.

Gaziantep'te olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu kaydeden Emniyet Müdürü Karaduman, Gaziantep'in çok renkli bir kent olduğunu ifade etti. Gaziantep'te güçlü bir medyanın olduğunu kaydeden Karaduman, "Gaziantep'e çok çabuk alıştık. Gaziantep'te benden önce çok önemli işler yapılmış. Bizde bu çıtayı yükselmek için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. Gaziantep Basın Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Arif Kurt da, Gaziantep'in bulunduğu konum ve üretim gücüyle, Türkiye'nin en önemli şehirlerinden birisi olduğuna vurgu yaptı. Kurt, "Huzur ve güvenin önemi ve gerekliliği tartışılmaz. Asayişin sağlandığı her yerde başarı vardır. Basın mensupları olarak, kentin asayiş ve huzurunu sağlamak için gece gündüz çalışan güvenlik güçlerimize yürekten başarılar dileriz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.