Beşiktaş'a Eren Derdiyok Önerisi!

Beşiktaş'a Eren Derdiyok Önerisi!
Beşiktaş'ta Eren Derdiyok sürprizi yaşanıyor.
Beşiktaş'ta Eren Derdiyok sürprizi yaşanıyor. Beşiktaş'ın peşinde olduğu Ömer Toprak'ın menajeri siyah-beyazlılara şimdi de Eren Derdiyok'u teklif etti.

Sezon daha bitmedi ama menajerler, kulüplerin kapısını aşındırmaya başladı. Beşiktaş bir süredir Ömer Toprak'ın peşindeydi ve görüşmeleri de Alman menajerinin Türk ortağı yapıyor. İlk görüşmede Ömer'in yanında Salih Özcan'ı getirmeyi öneren menajerin, bu kez de Eren Derdiyok'u gündeme getirdiği ortaya çıktı. 

Beşiktaş yönetimi ise hem seçimleri hem de teknik direktör belirsizliğini öne sürerek "bekleyin" mesajını verdi. Eren'in transfer sürecini sosyal medya üzerinden değerlendiren siyah-beyazlı taraftarlar ise, "Cenk Tosun olmuyorsa Eren Derdiyok bize katkı sağlayabilir. Galatasaray'da oynadığı her maç skor yaptı, Beşiktaş'ta da iyi Ljajic, Kagawa ile kral olabilir" şeklinde yorumlarda bulundu.

Eren Derdiyok, Galatasaray'a transfer olmadan önce Beşiktaş'ın da uzun bir süre gündeminde olmuştu. Süreci yorumlayan eski futbolcu Ali Güneş, "O dönem Önder Özen'e bir liste göndermiştim ve Eren Derdiyok için Beşiktaş görüşmeler yapmıştı. Fakat Bilic, 'tek santrafor oynayamaz' diyerek almamıştı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.