Beşiktaş'ın Istemediği Mitroviç, Belçika'ya Dönüyor

Beşiktaş'ın Istemediği Mitroviç, Belçika'ya Dönüyor
Beşiktaş'taki performansıyla bu sezon tüm Avrupa'nın dikkatini çeken Cenk Tosun için, Newcastle United'ın siyah-beyazlı takıma takasta önerdiği Aleksandar Mitrovic'in yeni durağı belli oluyor. Newcastle United'da menajer Rafael Benitez'in kolay kolay forma vermediği Aleksandar Mitrovi.
Beşiktaş'taki performansıyla bu sezon tüm Avrupa'nın dikkatini çeken Cenk Tosun için, Newcastle United'ın siyah-beyazlı takıma takasta önerdiği Aleksandar Mitrovic'in yeni durağı belli oluyor.

Newcastle United'da menajer Rafael Benitez'in kolay kolay forma vermediği Aleksandar Mitrovic, eski takımı Anderlecht'e dönmeye hazırlanıyor.

Newcastle United'da kalmak istemesine rağmen 2018 Dünya Kupası'nda Sırbistan Milli Takımı'nda yer alabilmek için daha fazla süre alabilmek adına Aleksandar Mitrovic'in ayrılmaya sıcak baktığı belietildi.

Belçika basınında yer alan haberde Anderlecht'in, Mitrovic'i kadrosuna katmak istediği belirtildi. Haberde Mitrovic'e yaz döneminde de ilgi gösteren Anderlecht'in, bu kez transferi bitirmeye daha yakın olduğu ifadeleri de yer aldı.

Geçtiğimiz günlerde neden Mitroviç'i tercih etmediğini de açıklayan Rafael Benitez, golcü oyuncunun takımın sistemine pek uymadığını ima ederek ''Mitroviç, Dwight'tan daha farklı bir oyuncu. Mitroviç daha çok havadaki toplarda üstün. Dwight ise topla hızlanabiliyor. Bu da fark yaratıyor'' ifadelerini kullandı.

Newcastle'ın Cenk için Beşiktaş'a 10 milyon Euro ve 23 yaşındaki Sırp santrfor Aleksandar Mitroviç teklif etti.

Avrupa'ya adını Anderlecht formasıyla duyuran Mitroviç, Belçika'da 2014/2015 sezonunda gol kralı olmayı da başarmıştı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.