Beşiktaş'ın Itirazı Sonrası Ilginç Detay: Ya Onama, Ya Bozma!

Beşiktaş'ın Itirazı Sonrası Ilginç Detay: Ya Onama, Ya Bozma!
ÖZEL - Türkiye Futbol Federasyonu'nun kaldığı yerden tamamlanması kararına karşı yaptığı deklarasyonla 3 Mayıs'taki maça çıkmama kararı alan Beşiktaş yönetimi, sürpriz bir kararla Tahkim Kurulu'na itiraz ederken, kurulun bu dosyayı incelemesiyle ilgili ilginç bir detay ortaya .
ÖZEL - Türkiye Futbol Federasyonu'nun kaldığı yerden tamamlanması kararına karşı yaptığı deklarasyonla 3 Mayıs'taki maça çıkmama kararı alan Beşiktaş yönetimi, sürpriz bir kararla Tahkim Kurulu'na itiraz ederken, kurulun bu dosyayı incelemesiyle ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı.

Bugüne kadar, PFDK ve UÇK'nın kararlarına karşı itiraz merci olan Tahkim Kurulu'nun, kurulların vermiş oldukları kararlara karşı yeni bir karar verme yetkisi olmasına karşı, bu dosya konusunda TFF yönetiminin yerine geçerek yeni bir karar verme yetkisinin olmadığı ortaya çıktı.

TAHKİM'İN ÖNÜNDE 2 SEÇENEK VAR

Talimatın, yarıda kalan maçlarla ilgili karar verme yetkisini TFF Yönetim Kurulu'na vermesinden dolayı, Tahkim Kurulu'nun yapılan incelemede iki farklı seçeneği olacak. Kurul, Beşiktaş'ın itirazı sonrası, ya TFF yönetiminin kararını onayacak, ya da kararın uygun olmadığına karar verip bozacak.

Tahkim Kurulu'nun TFF yönetiminin kaldığı yerden tamamlanması kararını uygun görmeyerek bozması halinde, TFF Yönetim Kurulu toplanarak, yeni bir karar verme durumunda kalacak.

TAHKİM 14:00'DA TOPLANIYOR

Haftalık olağan toplantısını her Perşembe günü gerçekleştiren Tahkim Kurulu, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin 3 Mayıs'ta olmasından dolayı, Beşiktaş'ın başvurusu üzerine yarın [2 Mayıs] 14:00'da olağanüstü toplanacak.

SPOR AVUKATI SUAT CEM ABANAZIR, HUKUKİ SÜRECİ VE EMSALLERİ SPORX'İN ÖZEL HABERİNDE ANLATMIŞTI! İŞTE O HABER, TIKLAYIN!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.